کد خبر:14945
پ
مدیر شرکت خدمات حمایتی گلستان خبرداد؛

نیاز گلستان به ۲۵۵ هزار تن انواع کودهای یارانه ای

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان گفت: حدود ۲۵۵ هزار تن انواع کودهای یارانه ای نیاز گلستان است که در خواست افزایش سهمیه بالای ۲۰۰ هزار تن برای استان را داده ایم. به گزارش خبرنگار تحرک نو از گرگان، سید صمد ضیائی در اولین کارگاه روشهای نمونه برداری، انبارداری، پارت چینی و نگهداری انواع کودهای […]

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان گفت: حدود ۲۵۵ هزار تن انواع کودهای یارانه ای نیاز گلستان است که در خواست افزایش سهمیه بالای ۲۰۰ هزار تن برای استان را داده ایم.

به گزارش خبرنگار تحرک نو از گرگان، سید صمد ضیائی در اولین کارگاه روشهای نمونه برداری، انبارداری، پارت چینی و نگهداری انواع کودهای شیمیایی در موسسه مرکز تحقیقات پنبه برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به کارشناسی محصولات زراعی، باغی و محصولات شیلاتی، برای تولید خوب در استان حدود ۲۵۵ هزار تن انواع کودهای یارانه ای نیاز است که در خواست افزایش سهمیه بالای ۲۰۰ هزار تن کردیم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان استان افزود: گلستان در توزیع کود در سال ۱۴۰۲ رتبه دوم را در کشور کسب کرده است و ۱۵۴ هزار و ۵۰۰ تن انواع کودهای شیمیایی در سال ۱۴۰۲ ‌و حدود ۱۷۶ هزار و ۶۰۰ تن در سال ۱۴۰۱ توزیع شده که طی سی سال اخیر رقم بی سابقه ای بوده است.

وی تصریح کرد: برای امسال توزیع حدود ۱۸۳ هزار و ۵۰۰ تن برنامه سالانه سهمیه شرکت خدماتی استان گلستان است.

وی ادامه داد: حدود ۸۰ نفر از کارگزاران بخش خصوصی و تعاونی شرکت خدماتی حمایتی که در زمینه تهیه، تامین و توزیع کودهای شیمیایی در سطح ۱۴ شهرستان استان گلستان فعال هستند در این کارگاه شرکت کردند.

ضیائی اضافه کرد: هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی کارگزاران با روش‌های نوین انبارداری، نگهداری کودهای شیمیایی و خصوصا نمونه برداری است که اهمیت زیادی دارد.

وی در خصوص کودهایی که از مبادی استان وارد می‌شوند، بیان کرد: هر پارتی که وارد استان می شود باید نمونه برداری و نمونه آن به مرکز مطالعات کاربردی ارسال و بعد از تایید نمونه، اجازه توزیع صادر میشود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه گلستان بصورت زراعت گندم بنیان محسوب می‌شود و بطور متوسط ۹ تا ۱۱ درصد گندم کشور را تامین میکند فقط ۶/۵ درصد کود یارانه ای تحویل می‌گیرد لذا درخواست افزایش سهیمه بالای ۲۰۰ هزار تن را دادیم.

وی یادآور شد: در حال حاضر ۱۳۵ کارگزاری در گلستان اعم از خصوصی و دولتی فعالیت دارند.

مدیر شرکت خدمات حمایتی گلستان با اشاره به کارمزد کمی که در کارگزاری بخش خصوصی وجود دارد، گفت: بیش از ۸۰ درصد کار شرکت خدمات حمایتی کشاورزی را کارگزارن بخش خصوصی انجام میدهند که در تلاش هستیم این کارمزد را در سالجاری به ۷ یا ۹ درصد برسانیم.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 10 =

کلید مقابل را فعال کنید