کد خبر:14888
پ
معاون مشارکت های امور اجتماعی وزارت کشور خبر داد؛

صدور ۱۱ هزار مجوز تشکل از وزارت کشور

معاونت مشارکت های امور اجتماعی وزارت کشور نزدیک به ۱۱ هزار تشکل در حوزه وزارت کشور ( در سطح استانداری، فرمانداری)صادر شده، که عمده فعالیت آنها با رویکرد اجتماعی است. به گزارش تحرک‌نو از گرگان، محسن ولیئی ۱۹ اردیبهشت ماه در نشست خبری که در حاشیه آیین رونمایی از اولین سامانه الکترونیک خیریه آسا برگزار […]

معاونت مشارکت های امور اجتماعی وزارت کشور نزدیک به ۱۱ هزار تشکل در حوزه وزارت کشور ( در سطح استانداری، فرمانداری)صادر شده، که عمده فعالیت آنها با رویکرد اجتماعی است.

به گزارش تحرک‌نو از گرگان، محسن ولیئی ۱۹ اردیبهشت ماه در نشست خبری که در حاشیه آیین رونمایی از اولین سامانه الکترونیک خیریه آسا برگزار شد، اظهار کرد: در وزارت کشور سازمانی به نام امور اجتماعی که موظف به رصد، پایش و نظارت بر مسائل اجتماعی کشور است، وجود دارد و بخشی از این نظارت بر عهده گروه‌های مردمی از قبیل تشکل‌ها نهاده شده است.

معاون مشارکت های امور اجتماعی وزارت کشور افزود: تشکل ها در زمینه فرهنگ سازی، مطالبه گری و کارهایی که دولت تصدی گری آن را بر عهده ندارد، فعالیت می کنند.

وی به اقدامات  تشکل‌های حوزه درمان اشاره کرد و ادامه داد: در این تشکلها اقداماتی از قبیل ساخت و ساز بیمارستانها، مساجد و یا مسکن محرومین و غیره انجام می‌شود که بخشی از آن هم به حوزه بهداشت و درمان اختصاص دارد.

وی بیان کرد: مجمع خیرین سلامت و مجمع حامیان بیماران هموفیلی، کلیوی، دیالیزی، بیماری ایی بی و بیماری پروانه‌ای یکی از مجموعه هایی هستند که مجوز آن را وزارت کشور صادر می‌کند.

معاون مشارکت های امور اجتماعی وزارت کشور یادآور شد: تشکل ها بصورت داوطلبانه گرد هم جمع می‌شوند و برای حل مسائل بوجود آمده در منطقه ای، اقداماتی را انجام می دهند.

ولیئی اضافه کرد: همه تشکل ها تحت یک آیین نامه واحد که در سال ۱۳۸۴ مصوب هیئت دولت شده تمامی اقدامات خود را انجام می دهند.

وی خاطرنشان کرد: نزدیک به ۱۱ هزار تشکل در حوزه وزارت کشور ( در سطح استانداری، فرمانداری)صادر شده، که عمده فعالیت آنها با رویکرد اجتماعی است.

وی گفت: در حوزه بین الملل تشکل هایی وجود دارد که خارج از کشور فعالیت دارند و تمام مجوزهای خود را از وزارت کشور اخذ می کنند.

وی افزود: در سازمان ملل متحد ۷۹ تشکل دارای مقام مشورتی فعالیت دارند که از حقوق مردم کشور ایران در مجمع بین المللی، کمیسیون های زیر مجموعه سازمان ملل متحد یا در کارگروه هایی که در آن حوزه ها قرار دارند، دفاع می کنند.

معاون مشارکت های امور اجتماعی وزارت کشور بیان کرد: تشکل‌هایی که در سطح شهر، استان، ملی و بین المللی فعالیت دارند مجوز آن را به ترتیب فرماندار و استاندار و وزارت کشور صادر می‌کند.

در ادامه رایجی مدیرعامل موسسه ملی پیشگیری و کنترل سرطان (خیریه آسا ) گفت: استان گلستان از لحاظ بیماری سرطان یکی از ۵ استان کشور است و جزو استان‌های محروم کشور به حساب می آید.

وی افزود: در دوسال گذشته به همت خیران موسسه ملی پیشگیری و کنترل سرطان (خیریه آسا) راه اندازی شده که عمده هزینه های بیماران با کمک های مردم نیکوکار پرداخت می شود.

وی اظهارکرد: ما به دنبال آن هستیم که بیمار گلستانی سقفی برای دریافت کمک نداشته باشد و بتوانیم حداقل ۵۰ درصد هزینه را به بیمار بازگردانیم.

رایجی بیان کرد: موسسه پیشگیری و کنترل بیماری سرطان آسا صدای بیماران سرطانی است و امیدواریم روزی برسد که هیچ بیمار سرطانی نداشته باشیم و همه در سلامت باشند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =

کلید مقابل را فعال کنید