تدوین طرح عملیاتی افزایش کیفیت نان در گلستان
تدوین طرح عملیاتی افزایش #کیفیت_نان در گلستان 🔺دکتر زنگانه #استاندار_گلستان در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان استان؛🔻اتحادیه نانوایان استان طرح عملیاتی پیشنهادی افزایش کیفیت نان را ارائه و درخواستهای لازم را مطرح کند تا در قالب ضوابط و امکانات به گونهای عمل کنیم که در کمترین مدت زمان ممکن شاهد افزایش کفیت نان در […]
تدوین طرح عملیاتی افزایش #کیفیت_نان در گلستان
🔺دکتر زنگانه #استاندار_گلستان در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان استان؛🔻اتحادیه نانوایان استان طرح عملیاتی پیشنهادی افزایش کیفیت نان را ارائه و درخواستهای لازم را مطرح کند تا در قالب ضوابط و امکانات به گونهای عمل کنیم که در کمترین مدت زمان ممکن شاهد افزایش کفیت نان در نانواییهای استان باشیم.
🔻پایین بودن کیفیت نان در برخی از نانواییهای استان گلستان پذیرفتنی نیست و باید از هر ظرفیتی برای افزایش کیفیت نان استفاده کرد
🔻آموزش به نانواها، استفاده از مواد اولیه با کیفیت، افزایش نظارت و بازرسی باید با قدرت بیشتری انجام شود تا شاهد تولید نان باکیفیت باشیم.
🔻اشکال در فرآیند پخت نان در استان در کنار مسائل دیگر در کاهش کیفیت پخت نان تاثیرگذار است که باید بر این عرصه نظارت بیشتر شکل گیرد.
🔻استاندار خطاب به جامعه نانوایان گلستان، خاطرنشان کرد: ما نمیخواهیم همه اقدامات از اجبار و اقدامات نظارتی باشد و از جامعه نانوایان استان انتظار داریم در یک اقدام جمعی و مشارکتی با همدیگر کمک کنیم که کیفیت نان در استان را افزایش دهیم.