کد خبر:16081
پ
رئیس کمیسیون نوشت‌افزار گفت:

متأسفانه صادرات در حوزه نوشت‌افزار به شکل جدی وجود ندارد

رئیس کمیسیون نوشت‌افزار گفت: متأسفانه صادرات در حوزه نوشت‌افزار به شکل جدی وجود ندارد و اگر هم هست بسیار اندک است. به گزارش تحرک نو به نقل از پرگار خبر، امین نظری در رابطه‌ با نقش بازگشایی مدارس در کسب‌وکارها به‌ویژه بازار نوشت‌افزار اظهار کرد: از نگاه صنف نوشت‌افزار، ایام شهریورماه و مهرماه ایام پررونقی […]

رئیس کمیسیون نوشت‌افزار گفت: متأسفانه صادرات در حوزه نوشت‌افزار به شکل جدی وجود ندارد و اگر هم هست بسیار اندک است.


به گزارش تحرک نو به نقل از پرگار خبر، امین نظری در رابطه‌ با نقش بازگشایی مدارس در کسب‌وکارها به‌ویژه بازار نوشت‌افزار اظهار کرد: از نگاه صنف نوشت‌افزار، ایام شهریورماه و مهرماه ایام پررونقی برای اقتصاد کشور است.
رئیس کمیسیون نوشت‌افزار مجمع عالی واردات کشور افزود: فعالان این صنعت در حوزه تولید و تجارت از ماه‌ها قبل و شاید از زمستان سال گذشته اسب‌ها را برای تأمین بازار داخلی زین می‌کنند که بتوانند کالاهای موردنیاز دانش‌آموزان و دانشجویان را فراهم کنند.

رئیس کمیسیون نوشت‌افزار مجمع عالی واردات کشور با اشاره به اینکه تجارت از تولید جدا نیست و دو مبحثِ کاملاً به هم آمیخته است بطوریکه نمی‌توان اینها را از هم جدا کرد گفت: هم تولیدکنندگان داخلی که در سال‌های اخیر به قابلیت‌های خوبی در تولید یک سری اقلام رسیدند و هم تجاری که به‌صورت رسمی در این زمینه فعالیت می‌کنند کارهای تأمین و تهیه کالاها را از ابتدای سال انجام می‌دهند.

نظری متذکر شد: باوجوداینکه بهره تولید در برخی کالاها مناسب است؛ اما تولیدکنندگان قادر نیستند آن تنوعِ مطلوب و موردنیاز مصرف‌کننده را ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه صرفه تولید در مقادیرِ کم وجود ندارد و چندین سال طول می‌کشد تا یک کالا به‌عنوان ترند مصرف قرار گیرد افزود: تولیدکنندگان با مزیت‌هایی که در داخل کشور وجود دارد می‌توانند آن کالا را به تولید برسانند و هزینه‌های تولید را از طریق حجم بالای تولید سرشکن کنند.

رئیس کمیسیون نوشت‌افزار مجمع عالی واردات کشور در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو، تصریح کرد: متأسفانه صادرات در حوزه نوشت‌افزار به شکل جدی وجود ندارد و اگر هم هست بسیار اندک است. در حقیقت بازار ۸ میلیونی ما نمی‌تواند برای خیلی از کالاها صرفه تولید داشته باشد؛ اما اگر بین تولید و تجارت تعامل درست و خوبی صورت گیرد در کنار ایجاد نیاز به مصرف، می‌تواند کار تولیدکنندگان را نیز تقویت کند.

نظری با تأکید بر اینکه هیچ تضاد منافعی بین تجار و واردکنندگان و تولیدکنندگان وجود ندارد گفت: وقتی تأمین‌کننده ایرانی وارد میدان می‌شود و به دنبال آن، بازار گسترده‌تر می‌شود انتقال فرهنگ و تعاملات فرهنگی نیز صورت خواهد گرفت.

رئیس کمیسیون نوشت‌افزار مجمع عالی واردات کشور با اشاره به اینکه خلق کاراکتر نیازمند سرمایه‌گذاری و حمایت قانونی است اظهار کرد: این موضوع یک زنجیره ارزش دارد و نوشت‌افزار، ابزار توسعه‌دهنده آن است؛ ازاین‌رو ضروری است که حاکمیت سرمایه‌گذاری کند و کارهای زیربنایی مانند انیمیشن‌سازی و فیلم‌سازی انجام شود تا برای دانش‌آموز و کودک جذابیت داشته باشد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + سیزده =

کلید مقابل را فعال کنید