صادرات محصولات کشاورزی گلستان به آسیای میانه
مدیرکل جهادکشاورزی گلستان با اشاره به تقویت مبادلات تجاری توسط دولت سیزدهم با کشورهای آسیای میانه اظهارکرد: طرح افزایش همکاری با ترکمنستان، تاتارستان و قزاقستان در دستور کار قرار دارد و از مرز اینچه برون گنبدکاووس و امیرآباد مازندران با همکاری فعالان اقتصادی منطقه اجرا یی می شود. وی به سامانه پایانه واردات گندم از […]
مدیرکل جهادکشاورزی گلستان با اشاره به تقویت مبادلات تجاری توسط دولت سیزدهم با کشورهای آسیای میانه اظهارکرد: طرح افزایش همکاری با ترکمنستان، تاتارستان و قزاقستان در دستور کار قرار دارد و از مرز اینچه برون گنبدکاووس و امیرآباد مازندران با همکاری فعالان اقتصادی منطقه اجرا یی می شود.
وی به سامانه پایانه واردات گندم از طریق ریلی در گلستان اشاره وگفت: اکنون حدود ۲ میلیون تُن ظرفیت سیلو غلات در استان است که از این ظرفیت درایجاد ارزش افزوده و توسعه کارخانجات آرد منطقه بهره برداری کرد.
مدیرکل جهادکشاورزی گلستان با اشاره به خشکسالی واهمیت الگوی کشت در استان اظهارکرد: اجرا و توسعه این طرح در اولویت کاری قرار دارد که خشکهکاری برنج یکی از برنامه های مهم در الگوی کشت است.
برزعلی گفت: تقویت خشکه کاری برنج و به حداقل رسیدن مصرف آب زراعی در تولید این محصول نیاز به معرفی ارقام سازگار خشکه کاری و استفاده از فناوری دانش بنیان دارد.
مدیرکل جهادکشاورزی گلستان گفت: مدیریت در توزیع کود شیمیایی بین بهره برداران امسال در مقایسه با سال زراعی قبل توزیع کود شیمیایی ( اوره، پتاسه و فسفاته ) برای زراعت محصولات پاییزه ۲ برابر شده و اولویت بیشتر توزیع کود ازته ( سرک) برای تقویت گیاه است.
مدیرکل جهادکشاورزی گلستان گفت: کشاورزی استان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی رونق چشمگیری به خود گرفته که تولید محصولات کشاورزی از جمله شالی برابر با تولید ۴۳۴ هزار تُن، باغی ۶ برابر با ۲۶۳ هزار تُن، گوشت مرغ ۲۴ برابر با تولید ۲۵۶ هزار تُن، آبزیان ۴.۵ برابر با تولید ۱۷۵ هزارتُن نمونه آن است.
برزعلی ادامه داد: در اجرای طرح های زیرساختی توسعه کشاورزی گلستان هم در اجرای طرح زهکشی زمین های کشاورزی از ۳ هزار هکتار به ۱۱۰ هزار هکتار با رشد ۳۶ برابری، آبیاری نوین به ۸۰ هزار هکتار با رشد ۱۰ برابری رسید.