زیرساخت های اینچه برون آماده ورود سرمایه گذار نیست
رئیس اتاق بازرگانی گرگان گفت: یکی از نیازهای مهم برای ورود سرمایه گذار ایجاد زیرساخت و حل اختلاف بین منطقه آزاد و راه آهن در اینچه برون است. به گزارش تحرک نو به نقل از نویاب امیر یوسفی اظهار کرد: همه ما معتقدیم که منطقه آزاد اینچه برون که تصویب آن سال های متوالی […]
رئیس اتاق بازرگانی گرگان گفت: یکی از نیازهای مهم برای ورود سرمایه گذار ایجاد زیرساخت و حل اختلاف بین منطقه آزاد و راه آهن در اینچه برون است.
به گزارش تحرک نو به نقل از نویاب امیر یوسفی اظهار کرد: همه ما معتقدیم که منطقه آزاد اینچه برون که تصویب آن سال های متوالی طول کشید، باید هرچه سریعتر به سرانجام برسد و ازاین ظرفیتی که در این منطقه وجود دارد بتوانیم استفاده کنیم؛ این در شرایطی است که همزمان هشت منطقه آزاد دیگر هم در حال راه اندازی بود و همزمان مصوب شد.
رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی گرگان افزود: سرمایه گذاران هرجا که شرایط بهتری فراهم باشد و زیرساختها سریعتر آماده شود را برای سرمایه گذاری انتخاب میکنند لذا ضروری است شرایط را هرچه سریعتر برای حضور آن ها آماده کنیم.
یوسفی با یادآوری این که یک جلسه کمیسیون صادرات در منطقه آزاد اینچه برون و برای آشنایی نمایندگان استان با مشکلات آنجا برگزار شد، گفت: اعلام کردیم که بخش خصوصی آمادگی مشارکت در توسعه اینچه برون را دارد تا به کار سرعت بیشتری بدهیم.
رئیس اتاق بازرگانی گرگان یکی ازمباحث مهم را فقدان زیرساخت و اختلاف بین منطقه آزاد و راه آهن در اینچه برون اعلام کرد و گفت: در گمرک هم موانعی وجود دارد که باید برطرف شود؛ امکانات اولیه ای مانند آب، برق، گاز، تلفن برای آنجا لازم است که باید هرچه سریعتر تامین شود.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از مسائل زمان است؛ ما در انجام کلنگ زنی ها با سرعت پیش میرویم که در انجام کارها توقع ایجاد می شود، اما پروژه ای که دو سال باید راه اندازی شود سال ها طول می کشد و هنوز هیچ پیشرفتی نداشته است.
یوسفی با بیان اینکه اقداماتی برای عریض شدن خط ریلی در نقطه مرزی انجام شده، گفت: در راه آهن هیچ امکاناتی مانند بارانداز، لیفتراک و انبارمجهز برای بارگیری و تخلیه بار وجود ندارد، آیا در بیابان تخلیه بار امکانپذیر است؟
وی با اشاره به اینکه تحریم کشتی رانی ایران بسیاری از حمل بارها را به سمت خط ریلی کشانده گفت: این فرصتی برای شکوفا شدن خطوط ریلی از طریق ایجاد امکانات و تجهیزات است.
یوسفی با اشاره به جلسه ای که با استاندار برگزارشد گفت: مهمترین مسئله ای که در استان ما از اهمیت بالایی برخورداراست بحث سرمایه گذاری و حمایت از بخش خصوصی است؛ برای اینکه بخش خصوصی در عرصه توسعه اینچه برون ورود کند نیازمند زیرساخت هایی است که توسط دولت باید ایجاد شود.
رئیس اتاق بازرگانی گرگان گفت: ۱۲ هزار هکتار زمین در اختیار منطقه آزاد وجود دارد که وسعت آن اهمیتی ندارد بلکه میزان بهره برداری از آن و جذب سرمایه گذار آن حائز اهمیت است.
گفتنی است؛ استان گلستان علارغم ظرفیت های مناسب برای توسعه اما از نظر شرایط اقتصادی وضعیت خوبی ندارد وبراساس گزارش های نمایندگان مجلس و استاندار گلستان در رتبه های پایین جدول توسعه قرار دارد.