دانش و مهارت، پاشنه آشیل دانشآموزان و دانشجویان جوینده شغل است
مدیر مرکز نوآوری جوانان مرکز جهاد دانشگاهی گلستان گفت: نداشتن مهارت کافی و استمرار آموزش عملی به خصوص در دانشآموزان و دانشجویان، پاشنه آشیل آنان در مراحل پیدا کردن شغل پایدار است. مهدی خطیر نامنی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بخش بزرگی از افراد جامعه برای فرار از معضل […]
مدیر مرکز نوآوری جوانان مرکز جهاد دانشگاهی گلستان گفت: نداشتن مهارت کافی و استمرار آموزش عملی به خصوص در دانشآموزان و دانشجویان، پاشنه آشیل آنان در مراحل پیدا کردن شغل پایدار است.
مهدی خطیر نامنی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بخش بزرگی از افراد جامعه برای فرار از معضل بیکاری، مسیر مدرسه، دانشگاه، فنی و حرفه ای، کارورزی و کارآموزی را طی میکنند اما در کنار اینها باید برای کارآفرینی و ایجاد اشتغال به سه مولفه مهم دانش، مهارت و جنبه های شخصیتی هم توجه شود.
وی افزود: کسب دانش در مدارس و دانشگاه ها نقطه شروع فعالیت کاری افراد در آینده خواهد بود اما اهمیت مهارت نیز به اندازه دانش است.
مدیر مرکز نوآوری جوانان مرکز جهاد دانشگاهی گلستان گفت: برای موفقیت در دنیای امروز نیاز به رفتن به مدرسه و دانشگاه است و البته باید در کنار آنها به کارآموزی و کارورزی هم توجه ویژه ای شود تا همزمان دانش و مهارت هم کسب گردد.
خطیرنامنی افزود: در زمان تحصیل دانش آموزان و دانشجویان باید به دنبال کسب مهارت عملی رشته تحصیلی خود باشند و باید برای موفقیت های بیشتر توانایی های شخصیتی خود را ارتقا دهند که از مهمترین آن ها میتوان به فرصت شناسی، خلاقیت، تعهد در کار، ریسک پذیری، استراتژی داشتن، توانایی متقاعد ساختن و رک و صریح بودن اشاره کرد.
وی اظهار داشت: هر دانش آموز و دانشجویی برای موفقیت بجای پیدا کردن بهانه برای شروع نکردن برای کسب مهارت باید دنبال راهی برای ساختن باشند.
گلستان ظرفیت های بکر در حوزه کشاورزی، گردشگری و صنعت دارد که می توان از این ظرفیت با ارائه ایده های خلاق در ایجاد فرصت های شغلی و تولید ثروت برای منطقه استفاده کرد.